Foredrag: Ny identitet – æresforbrydelser – social kontrol

Foredragsaften med Nader fra Ny-Identet den 18. februar i Aarhus
Helt nye tal viser, at krisecentrene rundt om i landet får rekordmange henvendelser fra unge indvandrere og efterkommere, der ønsker hjælp til at komme ud af den strenge kontrol, som udøves af familien og andre.

Ofte rækker de unge ud efter hjælp, når konflikten med familien er blevet så stor, at den unge er udsat for alvorlige trusler, vold og i ekstreme tilfælde tvunget til selvmord.

Men samfundets berøringsangst betyder, at kvinder på flugt fra æresvold lades i stikken – og de er nemme at ignorere, for deres ulykke påvirker ikke samfundet i samme grad som drenge, der bliver radikaliseret.

Alt dette vil Nader: formand for Ny-Identitet fortælle os om og gøre os klogere på.

Vi begynder med et let måltid. Foredraget påregnes at vare 2,5 time.

Tilmelding kan ske ved indbetaling af kr. 250,00 pr. person til bankkonto 1551-3631-159362 eller Mobile Pay 24127 til Aarhus Zonta senest den 4. februar. Gæster er velkomne.

Sted: Kunsthal Aarhus, J.P. Mørksgade 13, 8000 Aarhus C

Der er få parkeringspladser på bagsiden af Kunsthal Aarhus – øvrig Parkeringsmulighed i Magasins parkeringshus- indkørsel ad Aaboulevarden (fra Vester Alle) – Visa kort check ind i automat ved indkørsel og igen ved udkørsel. – J.P. Mørksgade er en sidegade til Aaboulevarden.

Parkering også mulig ved Musikhuset.


Begivenhedsdetaljer

  • Date: